Lengdemålere – et hjelpemiddel for økt presisjon.

Det skjer stadig en sterk utvikling når det gjelder hjelpemidler for å gjøre deg mer presis på golfbanen. GPS og laserteknologien har muliggjort en lang rekke tekniske hjelpemidler som gjør at du ikke trenger å synse på hvor langt det er til flagget.
Golf er en presisjonssport.  Det å vite eksakt lengde til flagger har derfor stor betydning for å treffe det riktige køllevalget. Det er også mulig å få lengdemålere som tar hensyn til både vind og banens beskaffenhet.  Vår dog oppmerksom på at de meste avanserte lengdemålere ikke er lovlig i konkurranser.  Lengdemåler som ikke tar hensyn til vind og helninger på baner er imidlertid fullt ut lov å bruke.
Vi har stort utvalg av lengdemålere, både en egenimportert modell og modeller fra de ledende produsenter som Bushnell og Leupold. Enten du vil satse på en laser lengdemåler eller du synes det er bedre å ha en klokke med muligheter for å bruke til måling av lengden til pinnen – vi har utvalget og vi har lave priser! Alle varer som ligger i nettbutikken er på lager for omgående levering.
lasermaalere
Se vårt utvalg på linken nedenfor:
Velkommen til en hyggelig handel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s