Hvordan enklest og best spare penger ved kjøp av golfutstyr?

Når en leser tester for årets modeller av golfkøller, kan en få inntrykk av at det nærmest har skjedd en revolusjon fra foregående år. Merkevareprodusentene overgår hverandre i å bruke nye uttrykk selv svært ivrige golfspillere ikke forstår.

De siste årene har vi også sett en eksplosjon i lansering av nye modeller. Ønsket om økt salg er stort. Spørsmålet er naturligvis om dette er til kundenes beste, og om det faktisk er særlig forskjell i ytelsen i golfkøllene på årets versus fjorårets modell. Hadde en trodd på merkevarenes utsagn med hensyn til økt lengde på driveren år for år, burde en gjennomsnittsgolfer ha drivet 400 meter eller over, ut fra ordbruken til merkevareforhandleren. Gjennomsnittsgolferen ligger nok fortsatt 200 meter fra dette, noe som neppe har endret seg mye de siste 3-5 årene, til tross for nye modeller og nye avanserte funksjoner.
kollergolf

Vi er sikker på at de som tester golfutstyr stort sett ønsker å fremstå som uavhengige og ikke ønsker å støtte opp om salg av nye golfutstyrsmodeller mer enn nødvendig. Likevel vil det nok alltid vil oppleves vanskelig å være for kritisk. Vi er for vår del overrasket over at det ikke i større grad stilles spørsmål om årets modell faktisk er bedre enn forrige års modell, eller tidligere års modeller. Det er sikkert ubevisst at slike spørsmål ikke stilles i større grad, men for den som leser testene, vil dette absolutt vært av interesse. Vi vil derfor oppfordre de som tester golfkøller også å ta med hva som er forbedringen fra tidligere modeller, og ikke minst om det er verdt å bruke mer penger på å kjøpe siste modell.

bloggpenger

@www.freepsdfiles.net

For vår del er vi sikre på at de beste kjøpene på golfutstyr, er å kjøpe en av fjorårets modeller, eller enda eldre modeller. Det er herwww.golfhandelen.no virkelig har sin berettigelse. Vi selger meget pent brukte, eller demomodeller av det beste golfutstyret fra siste år eller tidligere år, til svært fordelaktige priser. De litt eldre modellene er gjennomtestet, og man kan også spørre andre golfspillere om hvordan ytelsen er når de har brukt det en stund. Som eksempel mener vi fortsatt Taylormade Stage 2 fra Taylormade i driver, wood og hybrid er blant de absolutt beste køllene i markedet. Vi kan vanskelig se at årets modeller har blitt vesentlig bedre, noen presterer åpenbart dårligere enn eksempelvis nevnte modeller.

Vårt råd til bevisste golfere er å ikke bruke unødvendig mange penger på å kjøpe siste modell. Gjør en god og ikke minst trygg handel på å kjøpe noe som allerede er godt gjennomprøvet.www.golfhandelen.no gir også ett års full garanti på kjøp av brukt/demobrukt golfutstyr. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at vi også har godt utvalg av årets modeller, til de som ønsker det. Når kunder spør oss til råds er imidlertid ikke vårt førstevalg nødvendigvis å kjøpe årets modell.

I tillegg er vi en av de få aktørene i Norge som gir hele fire ukers full returrett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s