Spar penger på golfballer

Visste du at Golfhandelen.no med stor sannsynlighet er den som selger flest golfballer i det norske markedet? I 2013 solgte vi omkring 60 000 golfballer og i år håper vi å nærme oss 100 000 solgte golfballer!

Stadig flere ser at det er mye penger å spare på å kjøpe brukte golfballer. Ballene vi selger er enten «som nye» eller «som nær nye». Ballene selger vi med 40 – 75 % rabatt å nypriser. Her er det virkelig mye penger å spare. Vi selger «som nye» golfballer fra kun kr. 3 per stk. Ballene kommer i pene «golfnett» a 12 golfballer. Vi kjøper nå inn nesten kun såkalte «recycled». Dette er baller som er plukket opp direkte på golfbanen og kun vasket.  Golfballer som er i «mint» kvalitet tilsier at det er svært liten forskjell fra nye baller. Det finnes også baller som er «refinished». Her er ballene plukket opp og behandlet ved at en fjerner noe av belegget og har på nytt belegg for at de skal se ut som nye. Disse ballene oppfattes ofte ha lavere kvalitet, og er noe lavere priset, litt av problemet er at belegget raskt går av og de ser fort litt slitne ut. Tester av ballene viser imidlertid ikke stor forskjell, men vi vet at mange av våre kunder vet å verdsette å få «recycled» baller framfor «refinished». At brukte golfballer faktisk ikke har vesentlig dårligere ytelse enn nye baller er testet ut av en rekke aktører. Herfinner du en nyttig link for en slik test.

blogggolfballer12

Photo:Cherezoff//Shutterstock.com

Se vårt store utvalg av golfballer i nettbutikken her.

Gi oss gjerne innspill på hva du synes om vårt utvalg av golfballer, og gjerne tips om golfballer du mener vi burde hatt i vårt utvalg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s