Bettinardi puttere

Vi er stolte av å ha blitt autorisert forhandler av de eksklusive Bettinardi putterne!

Som kanskje den første av de norske nettbutikker har vi nå blitt autorisert forhandler for Bettinardi Golf. Mens Scotty Cameron putterne kanskje kan sies å være putternes ‘Rolls Royce’, vil vi karakterisere Bettinardi som putternes Ferrari.

Bettinardi Golf ble etablert i 1991. De har etter dette etablert seg som en svært profesjonell aktør for puttere. Putterne er kjennetegnet av at de er laget med den mest avanserte tilgjengelige teknologien fScreen Shot 2014-09-15 at 8.28.47 PMor å gjøre hver putter best mulig. I motsetning til nesten alle andre produsenter har Bettinardi valgt å ikke flytte produksjonen til Asiatiske lavkostland. Alle putterne lages i selskapets lokaler i Chicago. Gjennom det sikres maksimal kvalitet på hver putter som leveres.

Se mer om hvordan en Bettinardi putter lager ved å se denne snutten på Youtube:

Vi har et godt utvalg av Bettinardi puttere. Vi har satt våre priser slik at det vil være billigere for deg å kjøpe putterne fra oss enn fra en amerikansk forhandler. Skill deg litt ut på golfbanen med en av verdens mest eksklusive puttere! Putterne er dyre. Men, i forhold til kvinnenes kjøp av dyre LV, Gucci eller Hermes vesker snakker vi egentlig om småpenger fScreen Shot 2014-09-15 at 8.17.31 PMor å sikre seg et riktig nydelig smykke som kan brukes på golfbanen, gang etter gang, år etter år.

Flere av Bettinardi putterne har blitt «samlerobjekter» og omsettes i dag til priser langt over det de kostet i sin tid. Som du forstår snakker vi her om noe helt spesielt innenfor golfverdenen!

Se vårt utvalg og priser på Bettinardi puttere på linken nedenfor:

Våre Bettinardi-køller >

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s