Billighandel

Vi har tidligere skrevet litt om hvordan en kan spille golf på en billigere måte. Her har vi, slik som de fleste andre, i hovedsak bare snakket om golfkøller. Golfere vet at det ikke bare er selve køllene som koster. Pegger, hansker, baller, paraplyer og traller er bare noen eksempler på hva som koster penger. Her tror vi det er mulig å spare mye om en er bevisst på hva en kjøper.

For å gjøre det enklere har vi valgt å gi en oversikt over hva som er billigst hos Golfhandelen.no, sett i sammenheng med kvalitet. Nederst er det linker til de ulike produktene.

Golfballer
Her er det mye å velge mellom. Til den bedre spilleren vil vi trekke frem Prov1 ballene. Disse koster i utgangspunktet 399,-, men kjøper en 3 (julekampanje) får man dem for 333 kroner per stykk. Ønsker en å kjøpe Titleist Prov1, selges eldre modeller lett brukt for kun 229,- per dusin. Her får en mye for pengene og disse brukte ballene er svært like de nye modellene. Kun små justeringer er gjort.

Screen Shot 2016-01-13 at 10.53.15 PM

Ønsker en den billigste sorten selges diverse andre brukte baller for 45 kroner per dusin. Dette er det vi anbefaler til nybegynnere. For i underkant av 4 kroner per ball kan en altså fylle baggen med golfballer. Dette er et kupp, for blant ballene som selges holder mange av dem svært god kvalitet.

Golfhansker
Som enkleste og billigste variant anbefaler vi en hanske i Cambretta skinn med markør. Disse kommer til dame og herre og koster kun 69 kroner.

Ønskes en toppmodell har vi Footjoy sin Pure Touch Limited til kun 219. Denne hansken holder svært god kvalitet og trenger derfor ikke like hyppig utskiftning som andre varianter.

Pegger
Her lønner det seg å handle i stor kvantum! For eksempel kan en kjøpe 100 pegger for kun 27 kroner. I proshopper selges disse ofte i pakninger med 25 pegger til samme pris. Kjøp i store kvantum og spar mye, pegger tar ikke opp mye plass.

Paraply
Paraply er dessverre noe norske golfere bare må ha. I vest er dette nærmest en forbruksvare. Da sier det seg selv at det er viktig med noe som tåler skikkelig ruskevær. Hos Golfhandelen har vi Royal Golf sine paraplyer. De holder høy kvalitet og er laget for å tåle sterk vind. De store paraplyene koster kun 219 kroner. Sammenlignet med andre merker er dette bortimot halv pris.
Screen Shot 2016-01-13 at 10.53.07 PM

Traller
Diverse forskninger har vist at det å bruke tralle er vesentlig bedre for ryggen enn å bære. Hva er så forskjellen mellom dem? Noen har to hjul, mens andre har tre og fire hjul. Noen har kraftig oppbygning, mens andre fremstår som mer spinkle. En ting er sikkert: en tralle som velter bringer lite glede annet enn for kompisene som ler mens de ruller videre med sine flotte traller.

Trallens varighet henger naturligvis sammen med bruken. Blir den brukt mye, slites den mer. For aktive golfere er det med andre ord viktig med ei tralle som tåler mye. Golfere som ikke spiller like mye kan ofte nøye seg med en enklere og billigere variant.

For kun 1195,- får du en tralle som har fire hjul. Det gjør at trallen holder seg stabil. Solid oppbygning gjør at den måler ulike værtyper. For kun en hundrelapp ekstra får en også med seg paraplyholder, noe som passer ypperlig norske forhold. Skulle en kjøpt en lignende tralle hos en større merkeleverandør så ligger prisen rundt 2500 kroner. Det er altså mye å spare på ei tralle som for de fleste vil oppleves ganske likt.

Ønsker du en tralle av enkleste sort selger vi en lett og praktisk tohjulstralle for kun 299,-. Den fremstår veldig spinkel, men dersom en kun spiller på fine sommerdager holder en tralle som dette i massevis!

Link til produkter:
Titleist Prov1 julekampanje
Titleist Prov1 eldre modeller (som nye):
Diverse merkeballer (pent brukt)
Golfhanske i Cambretta skinn
Footjoy Pure Touch Limited – Golfhanske
Hvite pegger
Stor paraply
Firehjulstralle
Tohjulstralle

Har du noen gode tips å komme med for å kjøre handelen billigere?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s