SØKER EKSTRAHJELP KVELD/HELGER

I forbindelse med etablering av simulatorgolf utvider vi åpningstidene til kl. 22:00 på hverdager og kl. 18 på lørdager og søndager.  I denne forbindelse søker vi en golfinteressert student som ekstrahjelp. For den rette vil det også være muligheter for jobb i sommersesongen.  I tillegg til å være svært golfinteressert må du ha god ordenssans, stå på vilje og være 100% pålitelig. Full opplæring vil bli gitt.  Send en kort CV til christoffer@golfhandelen.no eller lever CVen din til ved å besøke oss i Brynsveien 5D.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s