Titleist – bare et merke?

Titleist sine golfballer er i dag de som blir spilt av flest rundt om i verden. Skal vi tro Titleist sine egne hjemmesider så er det 23 450 registrerte Titleist spillere rundt i verden. Blant dem finner vi vår norske Europa Tour spiller Espen Kofstad. Videre oppgir de at neste konkurrent har 4 196 spillere. Tallene er ikke vanskelige å forstå. De har med andre ord 5, nesten 6 ganger så mange spillere som nærmeste konkurrent. Hvorfor er det slik?

Dersom vi fjernet logoen på toppballen til Titleist, Callaway og Taylormade og ga dem til en hobbygolfer med 20 i hcp er det tvilsomt at personen kunne sagt hvilken ball som tilhørte hvilket merke. Mest sannsynlig ville det ikke vært mulig å sette ord på forskjellene. Hvorfor selger da Titleist så ufattelig mye mer enn de andre?

prov1prov1x

Titleist har vært på markedet bortimot dobbelt så lenge som dagens konkurrenter. De mange årene med erfaring gjør at folk har tro på det de driver med. Utstyrsinteresserte og spillere som har fulgt med på utviklingen de siste årene har kanskje lagt merke til at merker som Callaway, Nike og Taylormade har gjort store forandringer og komt ut med nye modeller. Callaway har for eksempel Chrome Soft, Speed Regime, Supersoft, Superhot, Warbird, Solaire og Strata. Videre finnes det ulike typer av hver sort. Speed Regime har tre typer tilpasset ulike svinghastigheter. Alle sortene har de siste årene vært gjennom store forandringer. Titleist derimot har stort sett holdt seg til de «gode gamle» typene og gjort små endringer på disse. Sortimentet deres er mye enklere å holde seg oppdatert på. Denne enkeltheten er nok mye av grunnen til at spillerne velger Titleist.

Alle golfere er interessert i å få mest mulig ut av spillet sitt. Erfaring og strukturerte endringer har gjort at gode spillere stoler Titleist sine produkter. Så mange profesjonelle spillere hadde ikke brukt deres utstyr dersom det ikke ga resultater. Når prisen er den samme, hvorfor ikke velge noe man kan stole på?

Du kan lese mer om Titleist sine toppballer her: http://www.golfhandelen.no/no/artiklar/titleist-prov1-eller-prov1x-5-dusin.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s