Sergio Garcia – What’s in the bag?

Sergio Garcia vant Omega Dubai Desert Classic etter å ha ledet fra start til slutt. Vi har sett litt nærmere på hva han har i bagen sin.

sergio
Utklipp fra http://taylormadegolf.eu/home.

I helgen var bagen stappfull av Taylormade sine 2017-modeller.

La oss begynne med driveren: En M2 Driver. Fjorårets modell ble en av de mest solgte driverne verden over – vi skal ikke se bort i fra at det skjer igjen. De forbedrede «luftlommene» gir enda mer svinghastighet og stabilitet, samt vektene bidrar til maksimal kraftoverføring til ballen. Køllehodet er designet for å gi maksimal lengde, og er utrolig fin å se til. Selv om Garcia bruker denne driveren betyr ikke det at spillere som «ikke er helt på hans nivå» ikke kan bruke den.

Videre har han en M1 Fairwaywood. M1 modellen gjør det mulig å forme ballbanen i større grad enn det M2 gjør.

Han har valgt jernene P750 Tour Proto – Tourjernene fra Taylormade. Disse har et smidd køllehode med et kompakt, flott design som passer til spillerne med gode balltreff.

Garcia spiller på Taylormade sine Milled Grind Wedger. Dette er flotte bladwedger som passer til dem som liker å kunne slå alle typer slag rundt greenene. Rillene er utviklet ved bruk av avansert teknologi for å maksimere spinn og kontroll på slagene.

Putteren er en TP Collection Juno. Denne gir ekstremt god rull og følelse, og gir spilleren med stabile balltreff et fortrinn. Balansen i putteren gjør det lettere å få dette til.

Mange kommer til oss og lurer på hvilken ball de bør spille på. For bedre spillere som ønsker «det beste av det beste» kan Sergio Garcias ballvalg være et godt alternativ: Taylormade TP5. En 5-lags ball designet for å få det beste ut av hver eneste kølle i bagen.

tp5

Du finner selvfølgelig alt dette på Golfhandelen.no.

Del gjerne med oss hva du har i bagen, eller hva du eventuelt ønsker å ha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s