Cobra King F7 ONE Length

Hvordan ville det vært å spille med et golfsett der alle køllene var like lange? Med Cobra sin nyeste serie King F7 ONE Length kan du få svar på nettopp dette!

Jernsettet er inspirert av Cobra sin egen PGA Tour spiller Bryson DeChambeau som var en av de første til å ta i bruk jernsett med lik skaftlengde.

Her kan du se portrettintervju med Bryson DeChambeau og hans tanker omkring «one length» køller: https://youtu.be/iic6_Mk0oHc. 

Konseptet er bygget på tanken om at svingen endrer seg marginalt for hver gang en bytter kølle. Vinkelen i ryggen, knærne, svinghastighet og avstanden fra ballen er ikke konstante faktorer som alle bidrar til å øke sannsynligheten for et feilslag. Ved å ha samme skaftlengde på alle køllene er målet å fjerne disse potensielt problemskapende variablene i golfsvingen.

bryson_swing.png

Med Cobra King F7 ONE Length kan du ha den samme, konsistente svingen på alle jernkøllene enten du er i fairway eller rough, og dermed oppnå mer stabilitet i slagene. En skulle kanskje tro at det å kutte skaftlengden på de lengre køllene skulle redusere redusere lengden på slagene, men vi ser at dette er så marginalt at den vanlige hobbygolferen knapt vil merke det.

Jernsettet King F7 er ellers lettspilte golfkøller med et progressivt design slik at spilleren får mest mulig ut av hvert jern.

For mange høres det rart ut å bytte ut det tradisjonelle jernsettet med et slikt utradisjonelt jernsett med lik skaftlengde for hvert jern. Det kan gjerne ta tid å venne seg til og man er redd for å gjøre et feilkjøp. Vi i Golfhandelen er likevel sikre på at flere og flere kommer til å ta i bruk slike køller ettersom hobbyspillere flest setter pris på stabilt bedre slag.

Vi har køllene på lager for dem som er interessert i å prøve dem. Kommer du innom butikken vår kan du teste køllene før du kjøper dem i våre nye, flotte simulatorer.

Trykk her for å komme til produktet i nettbutikken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s