Nytt fra Taylormade i 2017

Taylormade har i år videreutviklet M1 og M2 med bedre teknologi, flott utseende og flere justeringsmuligheter for å tilpasse driveren til den enkelte sving. Etter å ha testet køllene er vi sikre på at dette kommer til å bli en av bestselgerne det kommende året.

mserie

Reguleringsmekanismen «T-Track» har blitt utvidet slik at tyngdepunktet i driveren kan justeres med inntil 64 % mer enn den opprinnelige M-serien. Flytter du vekten mot hælen vil det favorisere en venstreskru, og flytter du den andre vekten fremover blir ballbanen lavere – og motsatt. Dette gjør at den enkelte kan tilpasse driveren til eget behov og banens spilleforhold. Merk at det kun er M1 som har denne tilpasningsmuligheten. M2 og D-Type kan ikke tilpasses på samme måte, men passer perfekt for deg som sliter med slice. Vekten er plassert mer mot hælen av køllehodet, noe som reduserer feilslag ut høyre og skaper mer stabilitet.

2017-modellene består av mer karbon, noe som gjør driveren lettere og flytter tyngdepunktet lengre ned. Dette gjør at mer kraft overføres til ballen og at den dermed flyr lengre.

Når det kommer til jernene så gir M2 mye lengde og er ganske lettspilte, mens Taylormade M1 er mer kompakt, gir muligheten for mer kontroll og passer best til bedre spillere som setter pris på å kunne forme ballbanen.

Samlet sett er vi imponert over den forbedrede M-serien til Taylormade da køllene både ser bra ut, gir mye lengde og en opplevelse av kontroll. For hobbygolferen kan endringene fra fjorårets modell virke lite revolusjonerende, men ut i fra testene gir den bedre resultater. Med tanke på fjorårets suksess så kan en jo også støtte seg til argumentet «never change a winning team», for det er ingen tvil om at dette er svært gode golfkøller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s