Nytten av å prøve før du kjøper

Netthandel er både kostnadseffektivt for selgerne, men også kjøperne drar fordel av at prisene er lavere. Det kan derfor være fristende å kjøpe golfutstyret på nett fremfor i fysiske butikker, men hvor smart er egentlig dette?

Bilderesultat for netthandel

Ved å kjøpe køller på nett utsetter du deg for risikoen knyttet til om køllene passer deg eller ikke, og om du kommer til å like dem eller ei. Selv om en prøver køller og så bestiller dem på nett, er det mange som opplever at køllene de mottar 2 uker senere ikke føles like som da testingen ble utført. Dette vil selvfølgelig være marginale forskjeller, men nok til at habile golfere kan kjenne forskjellen. Tidligere var dette et større problem da frakten fikk større påkjenning og marginale produksjonsforskjeller var større. I dag er disse forskjellene minimert og denne risikoen er tilnærmet lik null.

Det største problemet er derfor knyttet til bestilling på nett der bestiller ikke har testet køllene på forhånd. Beskrivelser og tester utført av andre kan gi en god indikasjon på hvorvidt det vil være et godt kjøp eller ikke, men den enkeltes opplevelse av golfkøllene kan variere mye. Utstyrstestene har også en tendens til å bli i overkant positive, og forskjellene mellom køllene kommer gjerne ikke godt nok frem.

Folk vil ha forskjellige opplevelser av golfkøllene avhengig av svingtype, spilleforhold og slagfølelse, og bør derfor alltid teste køllene før de kjøper dem.

Dersom du har tenkt å kjøpe mange køller vil gevinsten av å kjøpe på nett være enda større. Da kan det kanskje være lurt å bruke deler av denne gevinsten på en liten protime eller demodag på din lokale golfklubb der du får testet golfkøllene. Mange golfklubber aksepterer at du tester køllene der så lenge du betaler for det, og tilbyr deg gjerne å slippe å betale for testingen hvis du kjøper køllene hos dem. Det kan likevel være gunstig å betale for testingen og bestille på nett grunnet prisforskjellene.

Golfhandelen.no selger utstyr til en svært lav pris, men har også en butikk i Oslo (Brynsveien 5 D). Ved å gå innom butikken der kan en teste køllene i golfsimulatorene deres og dermed teste køllene køllene før du kjøper dem i butikken for samme pris som på nett.

Del gjerne dine erfaringer med å handle på nett i kommentarfeltet under.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s