Hvem passer Ping sine drivere til?

Ping har det siste tiåret utviklet seg til å bli et populært og godt golfmerke. De fleste som spiller golf aktivt har et eller annet forhold til dem. For noen år siden var svaret på hva en skulle velge av Ping sine køller enkelt: i-serien passer best til spillere med lavt handicap, mens de andre som for eksempel G og K serien passer til spillere med høyere handicap. Dette svaret er ikke like tydelig lenger, og det skal vi forsøke å gi et svar på her.

representative DRIVER model

Ping har gått vekk i fra modellen med å ha flere forskjellige serier (i, G, K osv.) til å kun ha G-serien. Til gjengjeld har de laget flere varianter av G. Per nå har de G, G SF Tec og G LS Tec i herredrivere, pluss en egen til dame og en til juniorer. Siden forskjellen i hovedsak ligger i køllehodet til herredriverne konsentrerer vi oss om dem. Her er forskjellene:

  • G – Dette er standarddriveren. For mange så vil dette være det enkle og sikre valget.
  • G LS Tec – LS er en forkortelse for «low spin». Sliter du med høy ballbane, mye spinn og/eller sideskru og tapt lengde så er dette driveren for deg. Mindre spinn unngår disse problemene.
  • G SF Tec – SF er en forkortelse for «straight flight». Sliter du med slice? Da er dette driveren for deg! Ping SF Tec har litt mer vekt i hælen på driveren enn standardmodellen. Dette resulterer i en «kur» mot slice (skru mot høyre).

Ping har altså gått vekk i fra å skille mellom ulike nivå på spillerne for å konsentrere seg om hva som karakteriserer slagene til den enkelte. To spillere med 20 i handicap kan ha helt forskjellige behov når det kommer til drivere, og det er det Ping her har prøvd å løse.

G-driverne er veldig tilgivende, har stor treffflate og gir mye lengde. Det førstnevnte er positivt for nybegynnere, mens de beste spillerne drar nytte av at de får ut mest mulig lengde på slagene sine. Dette er altså en driver som spillere med høyt handicap kan spille på, men som også brukes av proffene. Lee Westwood er en av verdens beste spillere og bruker en 10,5 graders Ping G LS Tec driver.

Ping G er altså en driver alle spillere, uansett nivå, kan dra nytte av. De tre valgmulighetene gjør det mulig å velge den av dem som gir deg størst mulig fordel på banen slik at du kan prestere best mulig.

Lyst å lese mer om driverne eller bestille den? Se her: https://www.golfhandelen.no/no/varumarken/ping.html.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s