For deg som ikke vil bruke for penger på golfutstyr: Råd knyttet til kjøp av golfballer

Det finnes mange forskjellige baller på markedet. Tileist sine ProV1 baller er kanskje de mest kjente, men også Taylormade, Callaway, Srixon og flere andre aktører er svært gode på dette området. Hvilken ball en bør velge kan for mange virke veldig forvirrende og det er store prisforskjeller. Her skal vi vise hvordan du kan få tak i toppballer ned i mot halv pris.

bruktprov1prov1x

Det er et kjent problem at baller forsvinner. Bekker, vann og skog sluker mange millioner baller hvert eneste år. En ball kan forsvinne på første slag om en er uheldige. Er det da noe poeng i å bruke 50 kroner per ball? For en vanlig hobbygolfer kan dette bli veldig dyrt. Dette er det flere aktører på markedet som har forstått og har funnet en god løsning til dem som ønsker å spille på gode baller til en billig penge.

Mange golfbaner samler opp ballene havner i vannhinder og mange av disse er av svært god kvalitet. I stedet for å kaste dem er det mange som vasker og rengjør dem. Noen fikser til og med på det ytre «skallet» på ballen slik at den blir fin igjen. Disse selges så i butikkene som «lake balls» (brukte baller) til en mye lavere pris. De gode ballene blir fort plukket ut og kjøpt av spillere, og derfor er det ofte vanskelig å finne noe som er bra. Noen nettsider har derimot alliert seg med slike golfklubber. Før de selger dem fordeler de dem basert på merke slik at folk kan kjøpe den typen de ønsker.

Golfhandelen er et eksempel på dette. For deg som ønsker Titleist ProV1, men ikke ønsker å betale full pris, kan hos dem kjøpe et dusin (12 stk.) baller «som nye» fra 2014 til kun 279 kr – halv pris sammenlignet med hva et nytt dusin ProV1 koster i dag. Dette er det mulig å få tak i fra de fleste merkene og kan være en veldig fin måte å spare litt penger på.

Merk at dette er brukte baller, og dermed kan det forekomme mindre skader på ballene. De skal derimot være fordelt basert på kvalitet og en hobbygolfer vil nok ikke merke noe til dette.

Del gjerne dine erfaringer med brukte golfballer i kommentarfeltet under.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s