Ping G400 – Hva er nytt?

Ping G400 erstatter G30 den nyeste modellen i Ping sin G serie. Her ser vi nærmere på hva som er spesielt med denne modellen.

Ping har valgt å beholde 3 varianter av driveren: standard, LS-Tec og SF Tec. Førstnevnte er for de fleste det «sikre valget», LS står for «low spin» og har en lavere ballbane, og SF står for «straight flight», er spesielt tilgivende og passer fint til dem som slicer mye. Ping Alta CB er standardskaftet, men det er mulig å bestille med andre typer skaft dersom det er ønskelig.

Årets driver har en tynnere slagflate som skal gi bedre ballhastighet, selv ved dårligere treff. De har beholdt de karakteristiske «finnene» på toppen av køllehodet for å gi driveren en mer stabil bevegelse (unngå turbulens). Det som kanskje er mest spesielt med driveren er likevel at Ping har valgt å gå i mot resten av strømmen ved å ikke maksimere størrelsen på køllehode (460cc), men heller velge et noe mindre 445cc køllehode.

Drivernes loft kan justeres med inntil 1 grad opp/ned ved hjelp av en nøkkel som følger med.

Jernsettet til Ping ser ikke veldig forskjellig ut fra forrige serie, men små forskjeller er det likevel. Ping G400 har et hult køllehode som gir bedre ballhastighet. På baksiden gjør ny teknologi at følelsen og lyden i balltreffet har blitt betraktelig bedre.

Det nye Ping Crossover jernet er likevel det som vil få mest oppmerksomhet. Dette jernet er en «blanding» mellom et jern og en hybrid der de har brukt de beste egenskapene fra begge og satt dem sammen til en ny type golfkølle. På samme måte som hybridene er Ping sin Crossover veldig lettspilt og gir mye lengde, samtidig som den gir spilleren følelsen av presisjon og kontroll som med et jern. Perfekt for deg som ønsker å spille med lange jern og som samtidig foretrekker tilgivende egenskaper.

For priser trykk her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s