Garmin Approach S60 Premium – GPS klokke

Garmin sponser årets Norgescup. Vi ser her nærmere på deres toppmodell Garmin Approach S60 Premium.

Garmin sin toppmodell Approach S60 Premium er en forbedring av deres Approach S60. Den har alt du trenger av funksjoner for å både vite hvor langt du har til green, hindere og annet på banen, bruke den til svingtrening, vite hvor langt du slår, og analysere spillet ditt i etterkant. Klokken har i tillegg et elegant design slik at du kan bruke den når du ikke er på banen også.

Klokken er enkel å forstå og har en 1,2 tommers berøringsskjerm i farger som er lesbar i sollys. Med 40 000 pre-programmerte golfbaner trenger du ikke bekymre deg for at du ikke kan bruke den på din hjemmebane eller noen annen bane i verden.

Garmin har også utvidet med en god app som kan brukes til å legge inn score underveis i runden og få full oversikt i etterkant.

Mange lurer på om de skal velge lasermåler eller GPS klokke når de skal kjøpe seg en avstandsmåler. Vårt enkle svar på dette er at hvis, og bare hvis, du ønsker å finne korrekt avstand til flagget så velger du lasermåler. Hvis du har lyst å få en full oversikt over golfhullet med alle de viktigste avstandene, mulighet for å legge inn score og analysere spillet, og samtidig ha en klokke du kan bruke til det daglige – ja da velger du GPS klokke! For de fleste holder det å vite lengde til green og omtrentlig lengde til flagget, og da vil GPS klokke være et smartere kjøp enn en lasermåler. Garmin er en av de aller beste når det kommer til slike klokker – så hvorfor ikke velge dem?

Det finnes flere typer GPS klokker som alle har forskjellig funksjoner. Klikk deg rundt på nett for å finne det som passer deg best. Golfhandelen.no har flere forskjellige klokker og lasermålere. Klikk her for å komme til deres oversikt.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s