Winter is coming!

Det går mot kaldere og mørkere tider, og noen golfbaner vil etterhvert stenge for sesongen. Hvordan takler du det? Enkelte vil nok si at det er tidlig å ta opp dette temaet, men vi tror det er viktig å ha en plan for hvordan en skal utnytte denne tiden. Her vil vi presentere noen viktig momenter ved vinteren som det kan være lurt å ha tenkt over på forhånd.

Bilderesultat for winter golf picture

Etterhvert vil noen rydde i garasjen, ta ut skiutstyret og plassere golfbagen der. Dette er dumt av flere grunner. For det første så har ikke golfkøllene godt av å bli oppbevart i en kald og fuktig garasje over lengre tid, da dette kan føre til rust og andre skader som kan ha negative effekter på slagene og i verste fall føre til at køllene knekker tidlig i sesongen. Dette kan føre til at du må kjøpe nytt golfsett når sesongen begynner igjen. For det andre så er det kjedelig å ikke kunne spille golf over en så lang periode.

Det er flere måter å løse sistnevnte på. Mange velger å reise til utlandet på ferie for å forlenge sesongen. For å kunne reise uten at det blir alt for dyrt er det viktig å bestille god tid i forveien. En annen måte å få spilt golf på er i golfsimulatorer. Det kan være dyrt å betale hver gang du spiller på simulator, så kanskje det kan være lurt å skaffe seg et «klippekort» eller «sesongkort» for å få ned timeprisen litt. Det er flere innendørssentre med golfsimulator rundt i Norge. Golfhandelen er en av dem som tilbyr spill på golfsimulator. Videre går det an å kjøpe seg en puttematte, chippenett eller slagnett som en kan bruke hjemme for å trene – en fin og sosial måte å få litt golftrening på.

Mange sier at de «glemmer golf» i denne perioden. Kanskje kan det å sette opp faste tidspunkter for trening med en venn gjennom vinteren være det som skal til for at neste sesong blir bedre enn årets?

På denne tiden av året er det mange aktører som begynner med salg av årets køller, klær og sko. Dette er en fin mulighet til å skaffe deg det du skulle trenge til en lavere pris enn det du vil få i høysesongen.

Legg gjerne igjen noen av dine tips til en bedre golf-vinter i kommentarfeltet 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s