Julegavetips til golferen

Det å finne julegaver er ikke alltid like lett. Det kan være spesielt vanskelig dersom en ikke har kjennskap til personens hobby. Vi har derfor her lagd tre enkle kategorier basert på spillerens omtrentlige nivå, og gir deg gavetips som garantert faller i smak 🙂

jo

Nivå 1: Nybegynner
Har spilt golf i under ett år.

Alternativ 1: Footjoy Weathersof 3 pack – pris 199,-
I starten er det et mange som dropper hanske fordi de ikke ser effekten av det. Sannheten er at det bidrar til veldig mye bedre grep, og mindre blemmer i hendene. Dette er kvalitetshansker som alle golfere ville likt til en pris nybegynnere aksepterer. Les mer her.

Alternativ 2:  Golfhåndkle – pris 59,-
Mange nybegynnere slurver når det kommer til rengjøring av golfkøllene. Uten å gå inn på hvorfor gjør dette slagene dårligere, samt bidrar til at køllene blir ødelagt raskere. Et golfhåndkle er noe alle golfere setter pris på å fornye. Les mer her.

Alternativ 3: Halvsett 7 køller m/bærebag – pris 1595,-
Dersom personen enda ikke har skaffet seg eget golfsett er dette et godt nybegynnersett til en lav pris. Settet består av en bærebag, 3 jernkøller, 3 hybrider og putter. Husk å velge riktig når det kommer til herre/dame. Les mer om golfsettet her.

Nivå 2: «hobbygolfer»
Denne spilleren har golf som hobby og spiller litt av og til (på et middels nivå).

Forslag 1: Callaway Chrome Soft – pris 349,-
12 golfballer av god kvalitet fra et kjent merke. Typisk beskrivelse på nett er «mye for pengene». Disse er ikke alt for dyre, men har mange gode egenskaper. Dette gjør dem ideelle for hobbygolferen. Der er også mulig å kjøpe 24 baller for 499,-.  Les mer her.

Forslag 2: Footjoy Raingrip Xtreme – pris 169,-
Regnhanske som av svært god kvalitet. Holder lenge, og har godt grep selv når det ikke regner. En «sikker vinner» blant de fleste golfspillere, spesielt i Norge der en ofte drar nytte av ekstra godt grep når det regner. Les mer her.

Forslag 3: Tom Tom Golfer 1 – pris 1495,-
En lekker golfklokke med alle funksjonene en trekker for god lengdemåling på golfbanen. Denne er noe billigere enn alternativene, men har alle de grunnleggende egenskapene en ser etter i en GPS-klokke. Svært nyttig hjelpemiddel. Les mer her.

Nivå : Dyktig
Denne spilleren har typisk spilt golf i flere år, og deltar gjerne i konkurranser.

Alternativ 1: Footjoy Pure Touch Limited – pris 259,-
Svært god golfhanske med godt grep og god kvalitet. Disse hanskene blir brukt av de profesjonelle så her spares det ikke på noe i form av egenskaper. En «sikker vinner». Les mer her.

Alternativ 2: Titleist ProV1 – pris 499,-
Dette er golfballene flest profesjonelle bruker. Svært god kvalitet og gode egenskaper. Helt klart noe som vil bli tatt godt i mot når julegaven åpnes. Les mer her.

Alternativ 3: Bushnell Tour 4V Lengdemåler (uten slope) – pris 2795,-
Perfekt for gode golfspillere, da lengdemåleren gir eksakt avstand til hullet. God rekkevidde og kvalitet. Anbefales å kjøpe den uten slope siden det er forbudt å bruke lengdemåler med slope i konkurranse. Les mer her.

 

Vi håper dette var til hjelp 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s