Westwood er en vinner igjen!

Lee Westwood

SONY DSC

Lee Westwood vinner Årets Nedbank Golf Challenge på Europatouren, som ble spilt på Gary Player Country Club i Sun City, Sør-Afrika. Det er engelskmannens første triumf siden April 2014!

Etter tre runder av Nedbank Golf Challenge på Europatouren ledet Sergio Garcia med -11, 2 foran hjemmehåpet Louis Oosthuizen og tre foran Lee Westwood. Ved runding hadde det blitt enda mer spennende, hvor Oosthuizen hadde tatt igjen Garcia, og duoen lå i delt ledelse, ett slag foran Westwood. På dette tidspunktet gikk briten litt under radaren, spesielt når både Garcia og Oosthuizen gjorde birdie på det 10ende.

Siste 9 viste seg å bli veldig spennende. Westwood satte opp tempoet på starten av siste 9, gjorde tre birdies fra 11 – 15, og lå da -13. Garcia gjorde birdie på 13, og lå da -12, og Oosthuizen, som ikke gjorde par fra hull 7 – 15, lå også -13. Så satte Westwood virkelig inn et siste støt, med birdie-birdie-par avslutning, som sendte han i ledelse i klubbhuset på -15. Garcia avsluttet med tre par, og når Oosthuizen avsluttet par-par-double bogey, var det Westwood som kunne juble for en ny, etterlengtet seier på Europatouren.

Etter å ha slitt noen år, er Westwood endelig tilbake i vinnersirkelen, og ingen virket mer glad på hans vegne enn konkurrent Garcia. Spanjolen virket ekstremt imponert av Westwood’s avsluttende 64-runde på søndagen, og gratulerte briten etter runden. Kanskje det er dette som skal til for å gi Westwood en liten boost før neste års majors? Kanskje er det han som tar sin første major i 2019?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s