Howell III stopper seierstørken!

Forrige helg var det Lee Westwood og Matt Kuchar som stoppet en seierstørke på 4 og et halvt år. Denne helgen kunne Charles Howell III strekke armene i værs for første gang på 11 (!!) år!

72 hull var ikke nok til å skille Charles Howell III og Patrick Rodgers i helgens PGA-turnering, RSM Championship, så de måtte ut i omspill. Rodgers hadde stjålet alle overskrifter med en ufattelig helg som inneholdt runder på 61 (-9) og 62 (-8). Rodgers var 12 (!) slag bak Howell III før han satte i gang et umenneskelig gir på lørdag og søndag. Men det var Howell II som kunne juble til slutt.

Etter å ha åpnet bogey-dobbel bogey og ha gitt fra seg ledelsen i turneringen for første gang siden torsdag, var det nok noen usikkerheter som viste seg for Howell III. Han slo tilbake med to birdies, og rundet +1 etter 9 hull. Rodgers, som startet runden fem slag bak, gikk første 9 -3 og var plutselige kun slaget bak Howell III. Etter 13 var de likt på -16.

Rodgers gjorde birdie på 14 og 15, og med en sterk birdie på 18 hadde han ledelsen i klubbhuset, og måtte vente på å se hva det holdt til. Howell III gjorde tre birdies på rad fra 15-17, tappet i par på 18 og slo følge med Rodgers ut i omspill. Der spilte de 18 to ganger, før Howell III sto over ballen, med 5 meter for birdie. 5 meter sto mellom Charles Howell III og seier i RSM Championship, hans første siden 2007 på Riviera Club.

Howell III satte putten for birdie, sank i kne og reiste seg som vinner på PGA touren igjen. Og med seieren, og $1,152,000, kom en billett til myteomspunnede Augusta National og The Masters i April. Ikke galt for en helgs arbeid. Og kanskje han kommer i ball med vår egen Viktor Hovland?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s