«Black Friday» hos Golfhandelen!

Black Friday

Jack1e / Shutterstock

Ser du etter julegaver til en venn eller en i familien? En som er bitt av golfbasillen? Eller kanskje du selv har blitt hekta? Kom innom Golfhandelen hele helgen 23.-25. November for årets «Black Friday»!

Det er ofte uenigheter i når julen starter. Midten av November, første søndag i advent eller 1.desember. I USA faller Thanksgiving alltid på den fjerde torsdagen i November, og «Black Friday» dagen etter. Det blir ofte sett på som starten av julehandelen, slo rot i USA så tidlig som på 60-tallet, og har nå blitt et vanlig syn i November her til lands.

Golfhandelen vil i år som i fjor satse på «Black Friday», og komme med gode tilbud, men de holder seg ikke til bare fredag. I løpet av hele helgen kan du komme og teste utstyr, finne nye køller eller andre godbiter som traller, bagger, osv. Noen eksempler er tilbud på Titleist jernsettene AP1, AP2 og AP3, eller F8 jernsett fra Cobra. Golfhandelen er oppe fra 10 – 22 på fredag, og 10 – 18 på lørdag og søndag. Kom innom da vel, og finn det du leter etter, eller hvis du leter etter julegave til en bekjent. Eller sjekk på golfhandelen.no, for årets «Black Friday» tilbud!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s