Rahm vinner i sin første Hero opptreden!


Jon Rahm (24) vinner med fire på Bahamas, mens Tony Finau hindret Justin Rose i å ta tilbake toppen av verdensrankingen med birdie på siste!

John Rahm startet sisterunden i delt ledelse med Tony Finau og Henrik Stenson. Med en birdie på det åttende hullet, kom spanjolen seg to slag foran mens de startet på siste 9, en ledelse som holdt frem til hull 14. Er kom Finau i trøbbel. Han slo seg fra bunker til bunker, mens Rahm gjorde birdie, og plutselig var ledelsen fem slag. Stenson på sin side kjølnet litt av på siste 9, med to bogeys og en birdie, og endte til slutt på fjerde plass.

Rahm på sin side gjorde ingen feil denne søndagen. Med fire birdies på front, tre på back og ingen bogeys, trasket han i mål med en fire slags ledelse og vant til slutt turneringen, og med den $1,000,000. I tillegg til turneringen var det en annen kamp som utspilte seg. Justin Rose og Brooks Koepka har byttet på som verdens beste spiller de siste månedene, og i helgen hadde  Rose igjen muligheten til å ta igjen plassen på toppen av haugen. Han trengte en tredeling av andreplassen, eller bedre, for å dytte ned Koepka fra tronen, og Rose gav det et godt forsøk. Med seks birdies, en eagle og en bogey, signerte Engelskmannen for en 65 (-7) runde, og det så lenge ut til å være nok. Men Finau ville ha andreplassen alene, og satte birdieputten på siste for å snike seg mellom Rahm og Rose. Dermed er Brooks Koepka verdensener enn så lenge. Tiger Woods, som var vert for årets Hero Championship, hadde ikke den beste uka, og endte på 17.plass av 18 spillere. Men i sentrum av begivenhetene sto Jon Rahm. Vinneren som under årets Tour Championship på East Lake Country Club spurte Tiger om råd fordi han ikke følte seg god nok til å putte på Bermuda gress. Og hva slags gress har Albany, hjemmebanen til Hero World Championship? Bermuda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s