Schauffele vinner Tournament of Champions!

Xander Schauffele (25) avslutter med en utrolig sisterunde på Hawaii, start 2019 med seier i Tournament of Champions og hopper opp på sjetteplass på verdensrankingen!

Til tradisjonen tro åpner året på PGA-touren på Hawaii, med Tournament of Champions, hvor alle som vant turneringer i 2018 sesongen får delta. I toppen fikk vi se spillere som Justin Thomas, Rory McIlroy, Dustin Johnson, Bryson DeChambeau, Jon Rahm, Jason Day, Cameron Champ, og mange flere. Med et så stjernespekket felt trenger man å spille feilfritt for å stikke av gårde med seieren. Og det var det Xander Schauffele gjorde.

Amerikaneren startet søndagen fem slag bak lederen Gary Woodland, og når han startet runden med en bogey, så det ikke ut som om det ville endre seg. Men etter som runden utviklet seg, så det ikke ut som det var noe konkurrentene kunne gjøre. Til og med McIlroy, som startet runden på andreplass, nevnte etter runden at “i dag tror jeg ikke det var noen som kunne hamlet opp med Xander”. Etter den trege starten gjorde Schauffele birdies på hull 3 og hull 5 til 7, før han avsluttet første 9 med eagle. For å gjøre runden bedre, senket Amerikaneren innspillet fra midten av fairwayen på hull 12 for eagle, og -7 for dagen. Men det stoppet ikke der! På de siste fem hullene banket Schauffele inn fire birdies, og når han skrev signaturen sin på scorekortet sto det 62 (-11), som var ny banerekord på Kapalua Plantation! Runden holdt til seier med et slag over Gary Woodland som var seks slag foran Schauffele etter første hullet på sisterunden, og selv gikk 68 (-5). Seieren på Hawaii sendte Schauffele opp på sjetteplassen på verdensrankingen. Ikke en dårlig start på 2019 for Amerikaneren. Og McIlroy sa det best; Det var nok ingen som kunne hamle opp med Schauffele denne søndagen. Selv blant alle seiersherrene fra 2018 sesongen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s