Cobra fortsetter F-serien med F9!

cobra f9

Med et aerodynamisk køllehode, og ekstremt lavt tyngdepunkt har Cobra skapt F9 for å være den kjappeste driveren i stallen!

Hemmeligheten bak hastigheten til F9 skal være den nye formen på hodet, som Cobra har kalt Speedback Technology. Med en rundere og høyere krone sammen med en høyere hale, vil det skape mindre luftmotstand som skal øke køllehastigheten med F9. I tillegg har Cobra brukt 12 % mer karbon i kronen, som gjør at de sparer 10 gram ekstra i forhold til titanium drivere. Dette gjør at de kan senke tyngdepunktet til F9 enda mer, for bedre launch og spin. Til slutt tar Cobra med seg Precision Milled Face videre fra F8 modellen, hvor årets slagflate er den tynneste Cobra har kommet med, som de hevder skal gi den høyeste ballhastigheten. Nye F9 kommer også med Arccos-teknologi i grepene, slik at du holde øye med hvordan din F9 driver presterer! F9 skal med andre ord være en forbedring fra F8 på alle måter!

F9 Fairwaywooder kommer også!

Årets nye F9 fairwaywood fra Cobra er en blanding av innovasjon og tradisjon. Med nye Speedback Technology har Cobra presset tyngdepunktet til F9 til randen. Ved hjelp av stål og tungsten har de senket tyngdepunktet med 10 % for høyere ballhastighet og launch fra alle forhold. Cobra har også for første gang satt inn CNC Milled face i en fairwaywood. Den tynnere slagflaten skal også skape høyere ballhastighet. Til slutt ville det ikke vært en Cobra wood uten Baffler Technology. Baffler skinnene under hodet gjør F9 mer tilgivelig og enkel å slå fra fairway, som skal gjøre F9 til en forbedring fra F8 på alle måter! Nye F9 kommer også med Arccos-teknologi i grepene, slik at du holde øye med hvordan din F9 wood presterer!

F9 Hybrider og jern følger med!

Med nye F9 har Cobra skapt en hybrid er raskere, enklere og større enn F8. Med en tynnere slagflate, vil F9 skape en høyere ballhastighet. Med den tradisjonelle Baffler Teknologien vil F9 være enklere å slå under alle forhold, og øke ballhastigheten, også på dårligere treff. Til slutt vil et 10 % større køllehodet, vil F9 være mer tilgivende og enklere å spille med.

Målet til Cobra med nye F9 Speedback jern var å skape et kraftig, stabil og nøyaktig jern. For å gjøre dette, startet Cobra med Speedback Sole, hvor vekt er lagt inn i sålen for et lavere tyngdepunkt som skal skape en bedre launch, høyere ballhastighet og mer lengde. I de lengre køllene er det lagt inn 33 gram tungsten i tå og hæl for økt tilgivelighet og lengde. I tillegg har Cobra skapt en tynnere slagflate, hvor hensikten er å generere et større sweet spot, for høyere launch og ballhastighet. Nye F9 kommer også med Arccos-teknologi i grepene, slik at du holde øye med hvordan dine F9 hybrider og jern presterer! Dette gjør F9 til en forbedring på F8 på alle måter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s