Matt Kuchar Vinner Sony Open 2019!

Med kun 1 bogey første tre rundene, ledet Kuchar med to slag før siste runde på Hawaii. Med en avsluttende 66 (-4) runde tok han sin andre seier på fire turneringer.

Kuchar startet siste runden med en to slags ledelse, på -18. Selv om amerikaneren nesten ikke hadde bogeys første 54 hullene, var starten på siste runden alt annet enn perfekt. Med tre bogeys på de første fem hullene, så det fort ut som det kunne bli spenning. Etter fem hull var han +2, mens Andrew Putnam var -1. Dermed var Putnam i ledelsen frem til det niende hullet, hvor begge gjorde birdie. Men siste 9 satte Kuchar opp farten, og han så seg ikke tilbake.

Med birdies på hull 10 og 12 tok Kuchar ledelsen med ett slag. Men Putnam slo tilbake igjen med birdie på hull 13, og det så ut til å bli tett resten av runden. Så kom det tre hull som skulle knuse sjansene til Putnam. Fra en dyp bunker på hull 14 gjorde Putnam bogey, før Kuchar gjorde birdie på både hull 15 og hull 16. En delt ledelse var nå blitt tre slag. Og mens Putnam fullførte runden på Hawaii med fire par, avsluttet Kuchar med birdie på hull 18, for tre birdies siste fire hullene, og en siste 9 på 30 slag (-5). Med 66 (-4) slag sammenlagt, og -22 for turneringen, kunne Matt Kuchar ta sin andre seier for sesongen med en fire slags margin. For Putnam var det en bra turnering selv om seieren glapp. Han avsluttet med 68 (-2) og har kommet seg innenfor topp 50 i verden for første gang i sin karriere. Kuchar på sin side, lurte seg opp i ryggen på forrige ukes vinner Xander Schauffele på FedEx rankingen, og har fått en fantastisk start på 2019.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s