Adam Long Vinner Desert Classic!

I sin sjette start på PGA-touren trakk Adam Long (31) det lengste strået i Desert Classic på La Quinta Country Club, foran Phil Mickelson og Adam Hadwin!

Årets utgave av the Desert Classic på La Quinta Country Club så ut til å ligge til rette for Phil Mickelson. Etter å ha åpnet turneringen med en 60 (-12) runde på torsdag, fulgte han opp med en 66 (-6) runde på fredag, og en 68 (-4) runde på lørdag. Med en 54-hull score på -22, ledet “Lefty” turneringen med 2 slag, foran Adam Hadwin, som var topp 6 siste tre årene i turneringen, og rookie Adam Long. Trioen spilte sammen på sisterunden, og denne søndagen på La Quinta skuffet ikke.

Adam Hadwin tok det første stikket, med å åpne knallhardt. Han gikk første 9 på 31 (-5), og ledet da med to slag på Mickelson, som gikk 35 (-1) og tre slag på Long som gikk 33 (-3). Og når Hadwin gjorde birdie på hull 11, så det ut til at han skulle dra ytterligere i fra. Men så våknet Adam Long. Med birdies på hull 12, 14 og 15, i tillegg til en bogey fra Hadwin på hull 13, hadde plutselig Long spist opp avstanden. Long og Hadwin sto på teeboksen på hull 18, likt etter å ha gjort par på hull 16 og 17. Men Mickelson var heller ikke ute av det. Med birdies på hull 15 og 16 sto han også i delt ledelse på siste hullet. Og for å gjøre spenningen komplett, så sto Taler Gooch i klubbhuset som leder, ett slag bak leder-trioen med en avslutningsrunde på 64 (-8).

På hull 18 traff Hadwin fairway, mens Mickelson og Long misset høyre. Videre traff Mickelson og Long greenen, mens Hadwin misset lang. Til slutt sto Adam Long over en birdieputt om ville gi ham en seier i hans sjette start på PGA-touren, og Long avsluttet som han hadde vunnet på Touren i mange år. En spennende turnering gav Hadwin sin fjerde topp 6 i Desert Classic siste fire årene, og gav en rookie den beste starten på sin PGA-karriere han kunne bedt om.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s