David Law vinner ISPS Handa Vic Open!

I en Europatour-turnering med tre nordmenn på startstreken, var det skotten David Law som stakk av med seieren, etter en fantastisk avslutning!

Etter tre runder lå Wade Ormsby i ledelse på -15, foran Callum Shinkwin og Matthew Stieger. Og med en kanon start med tre birdies på første fem hullene, så det ut som Ormsby skulle stikke avgårde med turneringen, på -18. Men så sluknet han litt, med elleve par på rad. I mellomtiden var det noen andre som viste seg frem. Brad Kennedy, som startet runden tre slag bak Ormsby, banket i hele seks birdies på første 9, og med en bogey, og en birdie på neste syv, lå han likt med Ormsby på den syttende teeboksen. Med en bogey på hull 17, og par på det siste, endte Kennedy -17. Ormsby på sin side gjorde dobbeltbogey på hull 17, men med en birdie på hull 18, leverte han også et scorekort hvor det sto -17 etter 72 hull.

David Law startet runden tre slag bak Ormsby, likt med Kennedy. Med tre birdies, og to bogeys på første 9, så det ikke ut til at han skulle få sjansen. Men med tre birdies på hull 10-16, var han plutselig to slag bak både Ormsby og Kennedy. Og mens Ormsby og Kennedy gjorde dobbel og bogey på hull 17, gjorde Law par. Det gjorde at birdie var nok for omspill for Law. Men han ville det annerledes. Med en eagle på siste hullet, sneik han seg foran Ormsby og Kennedy, og stakk av med seieren i Australia.

Norge hadde også med tre spillere i Australia. Både Kofstad og Reitan klarte den første cuten, etter to runder, men misset lørdagscuten. Reitan endte på 49.plass, og Kofstad på 56.plass. Kristian Krogh Johannessen gikk 74, 75 (+5) og misset cuten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s