“Lefty” vinner AT&T Pebble Beach Pro-Am!

Etter en fantastisk siste runde var det Phil “Lefty” Mickelson som stakk av med seieren på den årlige Pro-Am turneringen på Pebble Beach. I årets utgave sto været i sentrum av en turnering som viste frem vær fra mange forskjellige årstider.

På majestetiske Pebble Beach var det to spillere det skulle vise seg å stå mellom på slutten av årets Pro-Am; Paul Casey og Phil Mickelson. Etter torsdagen og fredagen, lå begge -11, og det så ut til å bli en spennende helg. Det fikk vi også, hvor også været viste seg frem fra sine mange sider. I løpet av de første tre dagene var det vind, sol og nok regn til at banemannskapet måtte koste bort vanndammer fra greenene, for at turneringen skulle bli gjennomført. Men golf ble spilt, på tross av været, og etter lørdagens runde hadde Casey skaffet seg en tre slags ledelse over Mickelson. Spenningen ble utsatt litt, ettersom det på søndagen begynte å hagle, såpass mye at turneringsledelsen valgte å utsette spillet litt.

Når spillet kom igang, var Casey stabiliteten selv, med åtte par og en birdie, for en første 9 på -1. Men blandt de beste i verden er ikke alltid par godt nok. For mens Casey var stabil, viste Mickelson frem litt magi av ypperste klasse. Han gikk første 9 på -3 med tre birdies og resten par, og pustet Casey i nakken ved runding. De neste fire hullene viste seg å være drepen for Casey. For på de neste fire hullene tok Mickelson et slag per hull på Casey, og ledet plutselig turneringen med tre slag. Duoen rakk kun tre hull til før mørket strakk seg over Pebble Beach på grunn av den tidlige utsettelsen. På disse tre hullene gikk begge -1, som betydde at Mickelson og Casey måtte avgjøre turneringen på mandagen. Hvor to hull skulle spilles, og Mickelson hadde en tre slags ledelse. Med en lik avslutning på par, birdie, vant Mickelson årets utgave av Pro-Am turneringen på Pebble Beach. Med denne gryende formen må Mickelson bare håpe han ikke har toppet formen for tidlig. Og viser fortsatt at han er å regne med blant de beste i verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s