Cleveland RTX-3 Wedge

Clevelands wedger har i mange år vært populære. Fjorårets RTX-3 er intet unntak, og er et godt alternativ for lommeboka! Og nå er de i butikk hos Golfhandelen!

RTX-3 kommer i år med tre forskjellige former, som er skapt for å være best tilpasset ditt spill. Alle tre V-formene har forskjellige egenskaper; V-LG er RTX-3 wedgen med minst bounce, som gjør at den er ideen for faste forhold med lite gress. Med en bratt kurve ned i ballen, vil du lettere kunne slå flop-slag, komme under ballen og slå høye myke slag. Perfekt for dere som liker og leke dere rundt greenene. Den midterste RTX-3 wedgen er V-MG, som har medium bounce, for større variasjon rundt greenene. En bredere såle vil stoppe wedgen fra å grave seg ned i bakken, og gjør det mulig å prøve mange forskjellige slag. Den bredeste RTX-3 wedgen er V-FG, som har mest bounce, og er ideel for mykere forhold. For de med minst erfaring med wedger, vil nok V-FG passe best, for å introdusere de til nærspillstrening.

I tillegg kommer RTX-3 wedgene med “Rotex Face”, som er en ny rille-form som skal skape høyere spintall rundt greenene, for økt kontroll. Cleveland har også fjernet 9 gram fra halsen på køllen, og lagt det i køllehodet, for større kontroll over køllehodet, og bedre følelse. Nye Cleveland RTX-3 har nå endelig kommet i butikk hos Golfhandelen, og koster 899,- per stykk. Kom og se!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s