Golfmesse hos Golfhandelen 2.-3. Mars!

Lørdag 2. og søndag 3. Mars er det klart for stor golfmesse i Golfhandelens lokaler i Brynsveien 5 D, Oslo. Her er en utmerket mulighet til å teste årets nyheter, få gode tilbud eller få gratis customfitting med representanter fra de største merkene i golfens verden! Ta kontakt for bestilling av time på 48231151, eller info@golfhandelen.no.

Golfsesongen nærmer seg med stormskritt, og ryktene har seg at baner starter å åpne i vår nabo Sverige. Og i tradisjonen tro har golfgigantene kommet med nytt utstyr for den kommende sesongen. For å gjøre ventetiden litt kortere, har Golfhandelen, i samarbeid med representanter fra seks av golfmerkene satt i stand en golfmesse første helgen i Mars i Golfhandelens lokaler i Brynsveien 5 D, Oslo. Her vil det være mulig å bestille gratis customfitting, teste årets nyheter og det vil være andre gode messe-tilbud. I denne artikkelen legger vi frem planen for golfmessen, og håper å se mange av dere på denne messen.

Lørdag 2. Mars:

På lørdag 2. Mars kommer representanter fra TaylorMade, Callaway og Cobra. De vil ha en stand på hver sin simulator hos Golfhandelen, mens en av Golfhandelens arbeidere har stand på den siste for test av det som skulle være ønskelig å teste.

TaylorMade:

TaylorMade har satt seg i en posisjon som et av verdens største merker. Og satsningen fortsetter bare i en retning. I år har de fortsatt sin M-serie videre, med fenomenet TwistFace i både drivere og wooder. På årets golfmesse hos Golfhandelen kan du teste M5 og M6 drivere og wooder, og M6 hybrider. I tillegg har TaylorMade gitt ut M5 og M6 jern, som også er tilgjengelig. Tidligere modeller er også tilgjengelig for testing, som P730, P760 og P790 jern, pluss P790 utility jern, og TaylorMade Gapr hybrider og utility jern. Kom og se på TaylorMades utvidelse av M-serien!

Callaway:

Callaway har etter fjorårets Rogue suksess sett bakover på hva som gjorde Epic driveren så spesiell. Med årets Epic Flash har Callaway fortsatt utviklingen av deres Jailbreak teknologi. Dette monsteret må testes! I tillegg har Callaway fornyet deres Apex jern, og Apex Pro og vanlig Apex er tilgjengelig for test og gode tilbud på årets golfmesse. Kom å bli blendet av Epic Flash!

Cobra:

Cobra F9. Du har kanskje sett den i armene på Bryson DeChambeau eller Rickie Fowler. Og det er en grunn til det. Om mange var fornøyde med Cobra F8, vil F9 interessere enda flere golfere! Med F9 har Cobra tatt et ytterligere steg med sine produkter, både driver, wood og hybrider. I tillegg har F9 Speedback også kommet i jern, som passer de fleste golfere. For å teste årets Cobra nyhet er det bare å ta turen innom Golfhandelen neste helg, å se om den passer deg!

Søndag 3. Mars:

På søndag 3. Mars kommer representanter fra Titleist, Ping og Wilson Staff. De vil ha en stand på hver sin simulator hos Golfhandelen, mens en av Golfhandelens arbeidere har stand på den siste for test av det som skulle være ønskelig å teste.

Titleist:

I sine vante 2-års sykluser kommer Titleist nå med nye metallwooder, nå med et nytt navn. Fra den tidligere D-serien har Titleists designere nå skapt TS2 og TS3, som har tatt køllene til et nytt nivå! I tillegg til metallwoodene, er jernserien som kom for et år siden med AP1, AP2, AP3, CB og MB fortsatt tilgjengelig for testing. Ta turen da vel! Og test om TS2 eller TS3 kan ta spillet ditt til et nytt nivå!

Ping:

Ping G400 var en stor suksess for Ping, både med metallwooder, og jern. Nå har designerene fra Ping jobbet hardt for den nye generasjonen. Resultatet? Ping G410. Jernene har allerede blitt lagt ut for salg, i starten av Januar, men driver, wood og hybrider kommer for salg i Mars. Det gjør golfmessen på Golfhandelen til en fantastisk mulighet til å være en av de første til å teste denne nyheten! Kom innom og se om den kan passe ditt spill!

Wilson Staff:

Fra Wilson Staff kommer det to nye drivere på årets golfmesse! Cortex og D700! I tillegg til dette kommer Wilson Staff med hele serien til D700, både wooder, hybrider og jern. Mens D700 er skapt for å være et lettspilt alternativ, for å skape høyere hastighet, er Cortex driveren en kølle som er skapt for de aller beste. For å teste disse nyhetene, ring og bestill time, eller kom innom for å se!

Golfhandelen håper å se dere neste helg! Ikke glem å ringe og bestille gratis customfitting på 48231151, eller sende mail på info@golfhandelen.no. Eller kom innom for en liten test, og andre gode tilbud på årets nyheter! Ses for en hyggelig handel!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s