Dustin Johnson vinner WGC-Mexico Championship!

Med en sterk avsluttende 9-hull, tok Dustin Johnson (34) sin tyvende seier på PGA Touren. Den tidligere US Open vinneren vant med fem slag over Rory McIlroy, med en avsluttende 66 (-5) runde.

På torsdagens åpningsrunde kom både Rory McIlroy og Dustin Johnson kjapt ut av startsblokkene. Med en 63 runde (-8) på Rory, og en 64 runde (-7) på DJ virket det fort som det var disse to det skulle handle om. Og mens mange håpet at Tiger Woods’ andre runde på 66 (-5) slag skulle dytte han opp i kanten, måtte de nok se Rory og DJ kjempe om det på søndagen. DJ startet dermed søndagen med en fire slags ledelse over McIlroy.

Når DJ startet runden med en bogey og en birdie på første 9, var scenen satt for at McIlroy kunne ta inn noen slag på Amerikaneren. men med to bogeys og en birdie, ledet DJ plutselig med 5 før siste 9. Der eksploderte lederduoen, og begynte å dra banen i Mexico i filler. McIlroy gjorde par på hull 10, før han gjorde birdie på seks av de neste syv hullene. Og selv om Nord-Iren gjorde bogey på hull 18, skulle en tro at det var nok til å sette press på DJ. Men Johnson gjorde fem birdies på de første syv hullene på siste 9, og uten bogeys kunne han cruise i land til en fem slags ledelse i WGC turneringen i Mexico. Seieren gjorde at DJ har vunnet minst en turnering i året, siste 12 årene, og er hans sjette WGC turnering. Kun Tiger Woods har flere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s