Keith Mitchell vinner The Honda Classic!

I en turnering hvor Vijay Singh kjempet i toppen sammen med tre ganger major vinner Brooks Koepka, var det Keith Mitchell som gjorde birdie på siste og vant sin første PGA turnering noen sinne!

Søndagen i Florida startet med et smell, etter at Ryan Palmer, som startet runden syv slag bak Wyndham Clark, gikk en 63 runde (-7) og hoppet til toppen av listen på noe som skulle vise seg å være en tøff dag med mye vind. Ute på banen var det fem spillere som skulle kjempe med Palmer om seieren; Brooks Koepka, Rickie Fowler, Lucas Glover, Keith Mitchell og overraskelsen Vijay Singh. Singh gikk i lederball, og startet dagen ett slag bak Clark. Men fire bogeys på avslutnings runden viste seg å bli litt for mange. Mens Glover gikk 66 (-4) på siste runden og endte delt med Palmer, kjempet Brooks Koepka seg inn foran duoen med en avsluttende 66 runde (-4) med et fantastisk innspill for eagle på det 72. hullet. Ute på banen var det nå kun to igjen som kunne kjempe om seieren. Fowler og Mitchell.

Fowler startet runden to slag bak Clark, og etterhvert lederen i klubbhuset Palmer, og det så ut som han skulle komme til kort, etter tre bogeys og to birdies første ti hullene. Spesielt ettersom siste 9 på Honda Classic er ekstremt vanskelige. Men Rickie viste seg oppgaven voksen, og gikk siste åtte hullene -4, med birdie på både det vanskelige par tre 15. hullet, og det tøffe par tre 17. hullet. Dermed lå Fowler an til omspill med -8 sammenlagt med Brooks Koepka. Bare Keith Mitchell kunne endre på det. Og i likhet med Fowler, startet Mitchell med tre bogeys og to birdies når han var litt over halvveis. Med syv hull igjen lå Mitchell tre slag bak det som skulle bli scoren for omspill. Med birdie på hull 12, 13 og 15 spilte han seg inn i kampen, og med sjansen til å vinne med birdie på det siste hullet. Driven til Mitchell endte i en bunker, så han ble tvunget til å legge seg opp på par fem hullet. Innspillet la seg fem meter i fra hullet, for en sjanse til å vinne sin første PGA turnering noen sinne. Putten gikk i, og den første til å gratulere Mitchell når han gikk av den attende greenen var konkurrent Rickie Fowler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s