Nye Ping G410 Driver er i Butikk!

Mens Ping G400 var en braksuksess, har leverandøren nå forsøkt å følge opp med årets nyhet, G410! Den nye driveren passer de fleste golfere, og kommer med både lette og litt tyngre standardskaft. G410 bør testes for de som vurderer ny driver i 2019!

G410 kommer i to forskjellige utgaver; G410 Plus og G410 SFT. G410 Plus kommer med en justerbar vekt bakerst på kronen av driveren, for mulighet til å påvirke tyngdepunktet til driveren. Ved å flytte vekten mot tåen, vil driveren være med åpen og fade basert, mens mot hælen vil sette driveren mer opp mot en draw. Ping har vært et av merkene som har sverget til et mønster på kronen av driveren for å minke luftmotstanden og øke svinghastigheten. I G410 fortsetter Ping med Dragonfly Teknologien som velkjent fra tidligere modeller. G410 kommer også med T9S+ precision machined forged face, hvor Ping har skapt en tynnere og mer eksplosiv trefflate for høyere ballhastighet. Til slutt er det mulig å endre gradene på driveren 1.5 grader opp og ned, og i tillegg er det i år satt ved en funksjon hvor man kan justere driverens lie til å være litt mer flat. Dette for å gjøre driveren enda mer tilpasningsdyktig til den individuelle spilleren.

Ping G410 SFT Driveren kommer i 10.5 grader, med 1.5 grader justerbar loft, og 45,75 tommer skaft. Stock skaftene er Ping Alta CB 55 Red (R, S og X-flex), Ping Tour 65 og 75 (R, S og X-flex), Project X EvenFlow Black 75 (5.5, 6.0 og 6.5 flex), Mitsubushi Tensei CK Orange 60 (R, S og X-flex) og Ping Alt Distanza (Soft Regular).

Ping G410 Plus driveren kommer i 9.0, 10.5 og 12.0 grader, med 1.5 grader justerbar loft, og 45,75 tommer skaft. Stock skaftene er Ping Alta CB 55 Red (R, S og X-flex), Ping Tour 65 og 75 (R, S og X-flex), Project X EvenFlow Black 75 (5.5, 6.0 og 6.5 flex), Mitsubushi Tensei CK Orange 60 (R, S og X-flex) og Ping Alt Distanza (Soft Regular).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s