Paul Casey vinner Valspar Championship!

For andre år på rad stakk Paul Casey av gårde med seieren i Valspar Championship! Med en fantastisk slag fra fairwaybunkeren på hull 18, kunne Casey toputte for å vinne med et slag foran Louis Oosthuizen og Jason Kokrak.

Paul Casey kom til årets utgave av Valspar Championship som regjerende mester, med håpet om å gjenta seieren fra i fjor. Noe ingen har klart å gjøre i turneringens 19-årige historie. Før siste runde ledet Paul Casey, slaget foran Dustin Johnson og Luke Donald. Mens Johnson og Donald slet med de krevende forholdene på Copperhead Course, viste Kokrak og Oosthuizen seg å være Caseys største utfordrere utover søndagen.

Louis Oosthuizen startet søndagen fire slag bak Casey. Sør-afrikaneren åpnet med en eagle, og med en bogey og en birdie på front rundet Oosthuizen -7 sammenlagt. Med birdie på hull 11, og bogey på hull 16, ledet Oosthuizen alene i klubbhuset med en sammenlagt score på -7. Jason Kokrak på sin side startet runden to slag bak Paul Casey, og var aggressiv i starten av runden. Kokrak åpnet med birdie på de to første, men disse ble overgått av tre bogeys på første 9. På siste 9 hadde Kokrak gjort to birdies og resten par, når han sto på siste teeboks, og var likt med Casey. Men en skjev drive resulterte i en bogey, og dermed var både Oosthuizen og Kokrak i klubbhuset på -7, slaget bak Casey.

Paul Casey hadde et fargerikt scorekort på denne søndagen. Første 9 viste to birdies og tre bogeys. Og etter to birdies og to bogeys på de første åtte hullene på siste 9, sto Casey på det 18.hullets teeboks med en ledelse på et slag. Han slapp driven ut høyre i en fairwaybunker, for et vanskelig innspill. Casey fikk ballen på greenen, og toputtet for å vinne Valspar Championship for andre året på rad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s