Kevin Kisner vinner WGC Match Play Championship!

I fjor tapte Kevin Kisner finalen i WGC Match Play Championship 7&6 i finalen mot Bubba Watson. I helgen var Kisner tilbake for revansje, og slo Matt Kuchar 3&2 i finalen, etter å ha slått Francesco Molinari en av de sterkeste spillerne i verden siste året, i semifinalen.

I årets Match Play Championship var et av de sterkeste feltene i turneringens historie, hvor 64 av de 66 øverste på verdensrankingen var til stede. Etter gruppespillet var spillere som Brooks Koepka, Phil Mickelson, Jason Day, Justin Thomas, Jon Rahm, Dustin Johnson, Tommy Fleetwood og Jordan Spieth ute. I åttendelsfinalen røyk Justin Rose og Henrik Stenson, mens Rory McIlroy tapte i en mye fulgt match mot Tiger Woods. Og når Sergio Garcia tapte en opphetet match mot Matt Kuchar, og Tiger Woods tapte mot overraskelsen Lucas Bjerregaard, var kun Molinari, Kuchar, Bjerregaard og Kisner igjen på søndagen.

Begge oppgjørene i semifinalene var tette og spennende oppgjør. I den første semifinalen mellom Matt Kuchar og Lucas Bjerregaard ledet Kuchar en opp fire ganger, men Bjerregaard hadde utliknet hver eneste gang, så de var likt når de sto på hull 16. Her gikk Kuchar igjen opp i ledelsen, og denne gangen klarte ikke danske Bjerregaard å ta det igjen. Kuchar var klar for finalen.

I den andre semifinalen tok Molinari og Kisner tre hull hver på første 9. Kisner vant så hull 12 og 14, før Molinari slo tilbake med kniven på strupen ved å gjøre birdie på både hull 16 og 17, for å utlikne matchen. Men på siste hullet måtte Molinari ta til takke med bogey, og Kisner avgjorde så matchen med par på hull 18. Finalen ble da en match mellom Matt Kuchar og Kevin Kisner.

Kisner kom kjapt ut fra startstreken og vant det første hullet. Og med å vinne to hull på hull 6 og 7, var Kisner to hull foran, før Kuchar vant hull 9. Da ledet Kisner med et hull før siste 9. På siste 9 maktet ikke Kuchar å vinne et eneste hull. Og når Kisner da vant både hull 11 og 15 ledet han med tre hull før siste tre, og ville vinne hvis de delte et av de siste tre. Når Kisner så gjorde birdie på hull 16, holdt det til delt hull og å vinne matchen 3&2 over Matt Kuchar. I bronsefinalen tok Molinari tidlig kontrollen, med å vinne fire av de første seks hullene. De neste 9 hullene vant spillerne to hull hver, slik at Molinari ledet bronsefinalen med tre hull før siste tre. Og når Bjerregaard gjorde bogey på hull 16, kunne Molinari ta seieren med 4&2 over dansken. Men på denne søndagen var det Kisner som fikk revansje over finaletapet fra 2018.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s