Nå kommer nye Titleist TS4 Driver!

I juli slipper Titleist den nyeste driveren i sin produktserie; TS4. Nye TS4 gjør sin debut på Valero Texas Open i helgen, hvor vår egen Kristoffer Ventura også viser seg frem. TS4 er en videreutvikling av fjorårets TS2 og TS3, som har vist seg å være veldig populære blant golferne.

Målet med TS4, sier Titleist, var å skape en driver som ville gi ultra-lave spinn tall og høyere ballhastighet. For å få til dette, har designerne i Titleist flyttet tyngdepunktet frem i hodet, for å kunne skape en mer penetrerende ballbane, med lite spinn. Dette har Titleist klart gjennom å gjøre kronen på driveren 20% lettere. Vekt som kan distribueres 5mm lengre frem mot slagflaten enn i TS2, for lavere tyngdepunkt.

TS4 kommer også med en tynnere slagflate og et køllehode som er litt mindre enn dagens standard, 430cc. Dette skal gjøre luftmotstanden mindre, for økt køllehastighet og lengde. Titleist fortsetter også med SureFit Hosel, som gjør det mulig å sette opp din TS4 driver i 16 forskjellige loft og lie settinger. På denne måten kan du være enda mer detaljorientert og nøyaktig når du velger den driveren som passer deg.

Skaft og hoder

Titleist TS4 kommer med fire standard skaft som du kan velge mellom.

  • Even Flow White 65
  • HZRDUS Smoke Black 60
  • TENSEI AV Series Blue 55
  • KURO KAGE Black Dual Core 50

TS4 kommer også i 8.5, 9.5 grader (RH & LH) og 10.5 grader.

Prisen vil være 4999,- og release dato er forventet å være i slutten av juli 2019.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s