Corey Conners vinner Valero Texas Open!

I starten av uka stilte Corey Conners opp på mandagskvalifiseringen for Valero Texas Open. På søndagen spilte han en 66 (-6) runde, med et mildt sagt fargerikt scorekort, og vant turneringen foran Charley Hoffman. Plutselig var han vinner på PGA-touren, klar for US Masters på Augusta National og slipper mandagskvalifiseringer i de neste årene.

Conners startet søndagen i San Antonio slaget bak Si Woo Kim, som hadde gått første tre rundene på -15 slag. Men Conners kom ut av startsgropen i et forrykende tempo. Med fire birdies på de første fem hullene tok han fem slag på Kim som lå +1 etter fem hull. Det så da ut som at Conners hadde momentumet til å dra i fra Kim. Men plutselig kom det fire bogeys på rad, og Conners var tilbake på par for dagen ved runding av ni hull. Og mens Kim gjorde enda en bogey, var det Hoffman som viste seg frem, og spilte seg opp i delt ledelse etter første 9 på -15 med Conners. Hoffman spilte bra på siste 9 også, og gikk 67 (-5) for en samlet score på -18. Men denne søndagen handlet alt om Corey Conners. For etter fire bogeys i rad fra hull 6-9, snudde runden hans igjen med tre strake birdies på hull 10-12. Og når han i tillegg fulgte opp med tre birdies siste fire hullene, gikk han 30 (-6) på siste 9 for en forrykende avslutning, et fargerikt scorekort og seier med to slag over Charley Hoffman.

Med seier i Valero Texas Open får Corey Conners også en plass i ukens US Masters på ærverdige Augusta National. Alt etter å ha startet uken med usikkerhet om han fikk spille turneringen. Conners var da den første spilleren til å vinne en turnering fra mandagskvalifiseringen siden 2010. Lykke til på Augusta!

Det var også en spennende uke for norsk golf. Kristoffer Ventura klarte cuten på slaget (-1) og brukte helgen på vise hva han er god for. Med en 70 (-2) runde på lørdag og 69 (-3) på søndag, klatret han til delt 36. plass. Fantastisk bra spilt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s