Nå kommer P-7TW Jernene fra TaylorMade!

P-7TW

Nå kan du spille med de samme jernene som Tiger Woods spiller med til vanlig!

Det har vært mye spenning rundt hva slags jern Tiger Woods spiller i mange år, spesielt etter at han gjorde comeback for noen år siden. Når TaylorMade kunngjorde at Tiger skulle spille med deres køller i 2016, kom diskusjonen opp igjen. Han endte på en utgave som likner på TaylorMades P-730, som de har kalt P-7TW.

P-7TW kommer som et helt eget limited edition golfsett, med egen boks og sertifikat for oppheng, om man ikke ønsker å spille med dem. Jernene er laget spesielt etter ønskene som Tiger hadde for sine jern. P-7TW har litt lengre kølleblad, tynnere topplinje og et blad som blir høyere og høyere når man beveger seg fra pitching wedge, mot 3 jern. I tillegg kommer sålene på jernene med den samme milled grind teknologien som TaylorMades wedger kommer med. Til slutt har TaylorMade også plassert en tungsten vekt på spesifikke steder i de forskjellige jernene, for å tilpasse ballbane og følelse. Dette er et jern som er skapt mer for kontroll, følelse og lengdekontroll enn lengde i seg selv. Noe som er gjenspeilet i spesifikasjonene til settet. Jernene kommer fra 3 jern til pitching wedge, hvor jernene er loftet 2-4,5 grader svakere enn TaylorMades P-790, avhengig av hvilket jern det er snakk om. Dette er ikke jern for folk flest, men allikevel en mulighet for de som ønsker å vite hvordan det er å spille med samme køllene til 15 ganger major vinner, Tiger Woods.

Skaftet som kommer med P-7TW er True Temper Dynamic Gold X100, 130 gram, som er det samme Tiger spiller med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s