C.T. Pan vinner RBC Heritage!

I første turneringen etter Masters var det en ny debutvinner som stakk hodet frem. Mens Dustin Johnson gikk på en smell på siste 9, slo C.T. Pan spillere som Scott Piercy, Shane Lowry og Matt Kuchar, for å sikre seieren på Harbour Town Golf Links med et slag.

Før sisterunden av årets RBC Heritage ledet verdensener Dustin Johnson med ett slag på Shane Lowry, og to på Patrick Cantlay og Scott Piercy. C.T. Pan lå to slag bak når han startet siste runden på Harbour Town. Med en birdie på hull 5 så DJ ut til å ha en sterk posisjon for å vinne turneringen, som verdensener. Og DJ lå -10 sammenlagt etter 10 hull av søndagens runde, før en uventet sprekk viste seg. Med bogey på hull 11, 12 og 13, i tillegg til dobbelbogeys på hull 14 og 15, var turneringen tapt for DJ. Han endte til slutt på delt 28. plass.

Patrick Cantlay startet runden to slag bak DJ, og startet runden med tre birdies på de første selv, selv om også gjorde en dobbel på hull 4. På siste 9 gjorde Cantlay to birdies, og ville nok sette litt ekstra press på de andre, men med bogey på siste, endte han til slutt to slag bak vinneren. Matt Kuchar var den nærmeste utfordreren til Pan denne søndagen. Med tre birdies og en bogey på både første og siste 9, gikk Kuchar 67 (-4) og satt i klubbhuset som leder med -11 sammenlagt. Men Pan skulle vise seg å holde nervene i sjakk når det gjaldt som mest. På første 9 gikk han -2 med to birdies, og med tre birdies og en bogey på første syv hullene på siste 9 sto Pan på teeboksen på hull 17 med ledelse på ett slag. Med par på både hull 17 og 18 kunne Pan sikre seieren med ett slags margin. Seieren gav Pan en sjekk på litt over $1.2 millioner. Ikke ille for en ukes jobb.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s