Ryan Palmer og Jon Rahm vinner Zurich Classic!

Ryan Palmer og Jon Rahm vant helgens parturnering på PGA-touren, foran superparet Sergia Garcia og Tommy Fleetwood!

Ukens turnering på PGA-touren var en populær parturnering, hvor spillerne spilte best-ball på torsdag og lørdag, og foursome (annenhvert slag på ballen) fredag og søndag. Ut av porten stakk Brian Gay og Rory Sabbatini, med en 60 (-12) runde. Men utover helgen var det to par som var favoritter til å stikke av med seieren: Jon Rahm, og Ryan Palmer, og Sergio Garcia med Tommy Fleetwood. Ryktene sier at Francesco Molinari ikke var særdeles fornøyd med valget til Fleetwood…

Etter lørdagens spill, hvor begge parene gikk 64 (-8) i best-ballen, ledet Rahm og Palmer med fire slag, før søndagens siste foursome runde. Etter åtte hull hadde Garcia og Fleetwood tatt inn tre slag, etter en birdie på hull 2 og eagle på hull 7. Men med en bogey på hull 9 var ledelsen til Rahm og Palmer på to slag.

Men den sluttspurten Garcia og Fleetwood trengte for å ta igjen konkurrentene kom for sent, og på siste 9 satte Rahm og Palmer virkelig inn støtet. De gjorde tre birdies på første fem hullene og dermed var ledelsen plutselig på fem slag før siste to hullene. Selv om Garcia og Fleetwood her gjorde birdie på både hull 17 og 18, kunne Rahm feire den tredje seieren på like mange år, og Palmer kunne juble for den første seieren på PGA-touren siden 2010.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s