Homa vinner Wells Fargo Championship!

Max Homa tar sin første seier på PGA-touren i helgens Wells Fargo Championship. Det gjorde han foran en haug av verdensstjerner, som Justin Rose, Sergio Garcia, Rickie Fowler, Paul Casey, Jason Dufner og mange flere.

Før siste runden av Wells Fargo Championship var det tre spillere i teten. Joel Dahmen, Jason Dusner og Max Homa. Med en samlet score på -11 etter tre runder, ledet trioen med et slag på Pat Perez, og to slag på Rory Mcilroy. Men etter en svak start av Dufner og en bra start av Dahmen og Hom, var trioen plutselig en duo, med Homa slaget foran Dahmen på -13 etter første 9.

På siste 9 startet Homa forrykende, med tre birdies på de første seks hullene. Denne luken klarte ikke Dahmen å tette. Etter en bogey på hull 11, kjempet Dahmen for å ta igjen Homa, og han rettet opp det tapte slaget med en birdie på hull 14, men bortsett fra det gjorde han kun par på siste 9. Det gjorde at Homa ledet med fire slag på Dahmen før siste tre hullene. Selv en bogey på hull 16 var ikke nok til å hindre Homa. Med par på de siste to hullene kunne han juble for sin første seier på PGA-touren. Ekstra stort må det ha vært for Homa, å slå en så stor del av verdenseliten, når han er ranket som nummer 417 i verden før denne helgen. For en skalp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s