Sung Kang vinner AT&T Byron Nelson!

Med en avsluttende 67 (-4) kunne Sung Kang juble etter å ha vunnet sin første seier på PGA-touren. Det klarte han to slag foran Matt Every og Scott Piercy.

Etter en sterk 61-runde (-10) fredag hadde Sung Kang distansert seg litt fra resten av feltet. Han hadde fire slag ned til Matt Every, en ledelse som krympet til tre slag etter Every’s 67-runde (-4) på lørdagen. Bak duoen lå spillere som Scott Piercy, Brooks Koepka, Peter Uihlein og Rory Sabbatini.

Matt Every åpnet ballet på søndagen i et forrykende tempo. Med birdies på hull 1, 2, 3, 5 og 6, gikk han rett opp i ledelsen, selv med en bogey på hull 5. Kang på sin side åpnet litt roligere med en par og en birdie på første syv hullene. Denne starten gjorde at Piercy også kunne leke i toppen med en fem birdies på de syv første. På dette tidspunktet ledet Matt Every med slaget foran Piercy og Kang. Men så satte Kang inn støtet.

Med birdies på hull 8, 9 og 10, pluss hull 14, 15 og 16, klarte Kang å skape en 3-slags luke ned til Every og Piercy før han sto på det attende hullet. Dette var selv om Piercy gikk -2 siste 10, og Every gikk -1 siste 10. Bogey på hull 18 holdt for Kang til å ta seieren hjem med to slag. Han var allerede sikret start i ukens PGA Championship, men seieren i Texas gav Kang startnummer i neste års US Masters i tillegg. Ikke en dårlig oppladning til årets andre major.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s