Om oss

Golfhandelens blogg

Golfhandelen.no er en av de ledende nettbutikker for salg av golfutstyr i Norge.  Vi har en visjon om å bli den «anbefalte nettbutikk for golfutstyr».  Med en så krevende visjon er det naturlig for oss også å lage en golfblogg som kan supplere vår nettbutikk og vi håper den vil vise seg å være noe som våre kunder og andre setter pris på.

blogghjrte

Photo: thaikrits/Shutterstock.com

Når vi søkte rundt for å finne ulike golfblogger i Norge ble vi også overrasket over hvor få som eksisterte. Mange golfblogger var også etablert, men lagt død etter relativt kort tid. den største utfordringen for oss vil nok derfor bli å holde denne bloggen «levende».

Vi ønsker i første omgang å benytte vår golfblogg til å gi råd og tips i forhold til hvilke type golfutstyr som passer i ulike faser av en golfkarriere. Behovet for en slik golfblogg er absolutt størst hos dere som er i gang med å begynne å spille golf, eller som kanskje foreløpig er i tenkeboksen om golf vil være noe å satse på. Mye av innholdet i Golfhandelens golfblogg vil derfor være myntet på dere.

Vi håper jo at vi også etter hvert kan utvide golfbloggen til å ta opp stoff også av interesse for de mer avanserte golfspillerne. For å lykkes med dette er vi nok avhengig av å skape en mer interaktiv golfblogg der også dere lesere kan hjelpe oss i å skape en best mulig blogg.

Da vi driver en av de større nettbutikkene for golf i Norge, www.golfhandelen.no og www.royalgolf.no, skal vi naturligvis heller ikke underslå at vi er opptatt av å skape en enda bedre og mer kundevennlig forretning til glede for alle våre kunder. Etter å ha vært i markedet i 5 år er det hyggelig å oppleve at vi i 2013 har tatt flere skritt framover. Vi håper med denne golfbloggen at vi skal ta ytterligere noen skritt på å profesjonalisere oss videre i 2014.

Vi håper det finnes noen entusiastiske golfere der ute som kanskje også kan hjelpe oss med gode ideer, råd og tips til vår golfblogg. Vi er et ungt og dynamisk selskap og liker nye ideer og håper derfor på at vi kan få skape en golfblogg som både blir levende og interessant for golfere flest!

golfblogg12

Photo: Lichtmeisters/Shutterstock.com

Vi kan derfor bare ønske hjertelig velkommen til Golfhandelens golfblogg og håper du vil være med oss i lang tid framover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s